Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Oceny piłkarzy Lechii za mecz z Wisłą. Chłań: Nie musicie wiedzieć, co było w szatni

Oceny piłkarzy Lechii za mecz z Wisłą. Chłań: Nie musicie wiedzieć, co było w szatni

Żużel. Dobre ściganie, prawie jak na Grand Prix, podczas Meczu Narodów w Łodzi

Żużel. Dobre ściganie, prawie jak na Grand Prix, podczas Meczu Narodów w Łodzi

Polecamy

Wielki powrót do Unii Tarnów

Wielki powrót do Unii Tarnów

Duże utrudnienia w ruchu na A4 po pożarze samochodu

Duże utrudnienia w ruchu na A4 po pożarze samochodu

Schab duszony z młodą kapustą. Wiosną robię go na okrągło

Schab duszony z młodą kapustą. Wiosną robię go na okrągło